Wednesday, December 26, 2012

Hey!! I'm blogging... Again.

Salam,

I know, i know. Dah lame giler tak blogging. Kadang2 aku tertanya2 jugak, what did u guyz get from blogging? Coz sometimes most of the time, aku rasa bosan bile blogging. Idea mencurah2, bile duduk depan komputer, mula la ternganga.

Anyway, here I am again, menggagahkan diri untuk blogging. Baru jer ingat nak update blog yang dah lame giler x update, bila bukak jer blog... Mak aih! Da macam bukan blog. Template lari, gambar hilang. Adoyai. So terpaksa laa aku remove semua post2 sebelum nih, just biar as draft jer.

In order untuk aku revamp balik blog nih, aku igt nak ubah skit nama blog and template. By the way, nama tu temporary jer, malas nak pikir banyak. Mmg tu jer yang pop-up dari kepala aku ni. "Hesitating Means Death", salah satu tajuk lagu dari salah satu band fevret aku, the GazettE. And gambar template? Nama dah ganas, so kena gambar ganas ar kan? Xkan nak letak Hello Kitty plak. So, nama dan gambar template tuh temporary jer kot. Nanti2 aku tukar laa.

Enough with nama dan gambar template, aku update blog ni pun sbb nak hilangkan bosan. Tggu laa lagi 3 ke 4 bulan, aku hilang ar nnti. Hahaha! Kalo ada tu ada laa cerita baru dari aku. Kalo xder tu, hurm... Da mmg xder nak wat cemaner. By the way, semalam krismas kan? So, selamat lah kepada mereka yang sambut tuh.

p/s: Sajer jer wat post baru, nak testing tgk outcome cemaner. Lalalalala~

2 comments:

izza said...

auuuuuuuwwwwwwwwwwwwwww...kita pun dah lama tak ber blog... hahahah...

Anonymous said...

Bwin is an On-line bookmaker that stands out as a upshot of a how the threats were carried out or by whom. [url=http://www.tasty-onlinecasino.co.uk/]online casino games[/url] http://www.onlinecasinotaste.co.uk/ Such is the complexness that Miami Dolphins Manager they Experience bell Liberate numbers. http://www.onlinecasinotaste.co.uk/